Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  5:59 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 10:37

«Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα» και «Κόντρα στα κύματα» της Κατερίνας Λιβιτσάνου - Ντάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 22 Μάη 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος, Αναστασιάδη 1), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση δύο νέων βιβλίων της φιλολόγου Κατερίνας Λιβτσάνου – Ντάνου: 1)Κόντρα στα κύματα  (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024 , ποίηση) και 2) Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024, διηγήματα)

Σε μια  αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, το κοινό παρακολούθησε την εκδήλωση με ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν : ο εντεταλμένος σύμβουλος - βοηθός Δημάρχου  κύριος Ευθύμιος  Γρίβας και οι μαθητές της κυρίας Λιβιτσάνου, ο κ. Μίλτος Ζαμπάρας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, οΔήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας Σπύρος .

Εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου παραβρέθηκαν : ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαρτσάρης Ανδρέας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπαιδευτικός  κ. Τάκης Χατζηγεωργίου και μαζί με τη φιλόλογο κ. Ελένη Ζαμπάρα φρόντισαν για την προβολή υλικού, σχετικά με τη ζωή και τα βιβλία της κ. Λιβιτσάνου.

Ο καταξιωμένος ποιητής και φιλόλογος κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου απογείωσε το “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ” και το ίδιο έκανε η φιλόλογος κ. Μαίρη Τσαμάκη για το “ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ” . Η δημιουργός συγκινημένη ευχαρίστησε το κοινό , τα τοπικά ΜΜΕ , που φιλοξενούν τα κείμενά της και φυσικά το Δήμο Αγρινίου, που είναι συμπορευτής στις λογοτεχνικές της διαδρομές. Ήταν μια καλά οργανωμένη και πετυχημένη εκδήλωση.

Διαβάστηκε 132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.