Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  12:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 18:48

Αγρίνιο: Διαμαρτύρονται για την καθαριότητα και την φύλαξη στο Πάρκο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαμαρτυρία εκφράζει συμπολίτης για την καθαριότητα στο Πάρκο του Αγρινίου, υποστηρίζοντας (συνοδεία φωτογραφικού υλικού) ότι τα καλαθάκια των απορριμμάτων καθαρίζονται πλημμελώς.

Τα φαινόμενα που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες οφείλουν να προβληματίσουν. Οι δημότες οφείλουν να σέβονται τον δημόσιο χώρο και ο Δήμος από μεριάς του οφείλει να παρεμβαίνει επαρκώς στις περιπτώσεις που αυτό δεν γίνεται. Από την άλλη, ασφαλέστατα θα πρέπει να υπάρχει τακτική μέριμνα για την καθαριότητα ώστε να αποφεύγονται τέτοιες εικόνες.

«Περιμέναμε χρόνια το Δημοτικό πάρκο Αγρινίου να γίνει τόπος αναψυχής. Κάτι έγινε, δε λέω. Όμως έστω αυτά τα λίγα θα έπρεπε να φυλάσσονται και να συντηρούνται. Γιατί δεν φρόντισε η Δημοτική αρχή για φύλακα στο πάρκο; Γιατί τα καλαθάκια απορριμμάτων δεν καθαρίζονται; Πάνω από μια εβδομάδα, περίπου δέκα ημέρες, καλάθι σε κεντρικό διάδρομο του πάρκου είναι γεμάτο σκουπίδια», αναφέρει η συμπολίτης.

Και προσθέτει: «Κι ακόμα άλλο καλάθι σκουπιδιών το “ξερίζωσαν” και έπειτα από δύο μέρες το εξαφάνισαν.
Μήπως είναι κρίμα όλα αυτά; Ας μη μιλήσω για το ελλιπές έως ανύπαρκτο σε πολλά σημεία κούρεμα των χόρτων; Κι ακόμα ούτε ένα λουλούδι δεν φυτεύτηκε στο πάρκο. Γιατί;»

kathariotita parko (5)

kathariotita parko (2)

kathariotita parko (3)

kathariotita parko (4)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.