Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 14:22

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15 Σεπτεμβρίου 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προτίθεται να συμμετάσχει,  σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η 88η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει το διεθνή δυναμικό εξωστρεφή χαρακτήρα της με την παρουσία διαφορετικών προϊόντων, γεύσεων και πολιτισμών, στοχεύοντας στο αγροδιατροφικό προϊόν και τις εξαγωγικές προοπτικές της αγοράς φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ΔΕΘ θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων ενεργοποιώντας πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, αλλά και των εκθετών της τιμώμενης χώρας, η οποία θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα "made in Germany" καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιριών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Η γερμανική συμμετοχή, που μετρά περισσότερους από 100 Γερμανούς επιχειρηματίες εκθέτες, συντονίζεται από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος της Γερμανίας, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό υπουργείο Τροφίμων και Γεωργίας, ενώ η Leipziger Messe International είναι υπεύθυνη για την οργανωτική προετοιμασία και παρουσίαση των γερμανικών επιχειρήσεων στο περίπτερο 13.

Η Γερμανία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς εταίρους της Ελλάδας, κατατασσόμενη μεταξύ των κυριότερων προορισμών των ελληνικών εξαγωγών το 2023 και εξελισσόμενη σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της χώρας μας. Επίσης αποτελεί σταθερή αξία για τον ελληνικό τουρισμό ως πρώτη χώρα σε αφίξεις επισκεπτών και σε επίπεδο ταξιδιωτικών εισπράξεων στην Ελλάδα για το 2023 και μία από τις βασικές χώρες προέλευσης άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, κυρίως στην πράσινη ανάπτυξη και στον τουρισμό.

Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνό-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων. Παράλληλα, θα υποστηρίξει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με προγραμματισμένες θεματικές ημέρες για εκπαιδευτικά θέματα, B2B συναντήσεις επιχειρηματικής δικτύωσης, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από την συμμετοχή τους θα έχουν την δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να υλοποιήσουν στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους μέσω B2C επαφών.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το

ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γεώργιο Ρόμπολα, Προϊστάμενο Εμποροβιομηχανικών θεμάτων του Επιμελητηρίου, στο τηλ. 26410 74531.

Διαβάστηκε 125 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.