Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  8:01 πμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 14:31

Νεκτάριος Φαρμάκης: Λαμπρό παράδειγμα ο Ογκολογικός Ξενώνας «Ελπίδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 15-05-2024 με αφορμή την 14η επέτειο από τα εγκαίνια του Ογκολογικού Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ επισκέφθηκαν τον ξενώνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Προέδρου κ. Μανωλοπούλου Αναστασίας, της Αντιπροέδρου κ. Κολλυροπούλου Αγγελικής και των μελών, κ. Ρογδάκη Άννας - Μαρίας, κ. κούτρα Άγγελου, κ. Νικολοπούλου Ανδριάνας - Θεώνης, κ. Συνοδινού Ευρωπίας και του κ. Κολλιόπουλου Γεώργιου , των εργαζομένων και των ωφελούμενων ο κ. Κατσικόπουλος έκανε μια αναδρομή στην πράγματι δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του ξενώνα και ανέφερε τα ονόματα όλων εκείνων των συμπολιτών , και όχι μόνον, που, από το δικό τους μετερίζι ο καθένας, συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μίλησε για την πορεία του ξενώνα αλλά και για το όραμα που η Περιφέρεια έχει για την τρέχουσα περίοδο καθώς είναι στα σκαριά η υλοποίηση βελτιώσεων αλλά και νέων δράσεων που θα οδηγήσουν στο μέγιστο για τους πολίτες όφελος.

Ο Ογκολογικός Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ υπήρξε ένα πρωτοποριακό για την εποχή έργο και αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει η σύμπραξη, η συμπόρευση και η συνεργασία του δημόσιου τομέα με τους πολίτες για τους πολίτες.

Το όραμα , το πάθος και οι προσπάθειες των ιδιωτών δεν θα ελάμβαναν σάρκα και οστά εάν δεν συνέβαλε η τότε Νομαρχία και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του εάν δεν βρισκόταν «κάτω από την ομπρέλα» της Περιφέρειας.

Ευχή όλων να ξαναβρεθούμε σε πολλά ακόμα επόμενα «γενέθλια».

Η όμορφη αυτή συνάντηση τελείωσε με την προσφορά εδεσμάτων και χυμών από το μέλος του Δ.Σ , συνιδιοκτήτη του ΡΟΔΟΝ catering κ. Γ. Κολλιόπουλου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 138 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News