Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  10:39 μμ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 14:45

Αυτό είναι το κατάστημα πολυεθνικής που ανοίγει στο Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η είδηση ότι ένα διεθνές εμπορικό κατάστημα ανοίγει στο Αγρίνιο από μόνη της θα προκαλούσε συζήτηση και ενδιαφέρον στην πόλη.

Πόσο μάλλον τώρα που άπαντες ρωτούν να μάθουν ποιο είναι αυτό το "εξωαγρινιώτικο" και "εξωελλαδίτικο" κατάστημα που περιέγραψε σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος "Ερμής", εξηγώντας ότι δεν θα το καλωσορίσει στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, του sinidisi.gr και καθώς όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το κατάστημα και γιατί δεν αναφέρεται να πούμε ότι πρόκειται για την αλυσίδα καταστημάτων Sinsay που πρόκειται να ανοίξουν κατάστημα σύντομα στην οδό Κύπρου, στο πρώην κατάστημα "Ρήγας".

Το Αγρίνιο μπαίνει στο κλαμπ των λίγων και μεγάλων πόλεων που θα έχουν Sinsay. Πρώτα άνοιξαν στο Ηράκλειο Κρήτης και μετά σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Γιάννενα, πριν επεκταθούν σε Αθήνα και Πειραιά!

Η Sinsay, επονομαζόμενη και "πολωνική Zara", έχει παρουσία στη χώρα μας από το 2021 μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος. Σημείωσε ταχεία ανάπτυξη με αύξηση εσόδων 63%, καθώς επεκτάθηκε σε νέες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία.

Η Ελλάδα εκτιμάται ότι ήταν η δεύτερη αγορά στην Δυτική Ευρώπη που επεκτάθηκε μετά την Ιταλία, μέσω της "LPP Greece Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία". Διαχειρίστρια της εταιρείας είναι η Slawomir Loboda και ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με κεφάλαιο 1 δισ. ευρώ.

Τα Sinsay ακολουθούν την πολιτική του "fast fashion" που κατέστησε τάση πρώτη η ισπανική πολυεθνική.

Ο όμιλος LPP, στον οποίο η Sinsay αποτελεί το νεότερο μέλος, είναι μια πολωνική οικογενειακή επιχείρηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ένδυσης στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Πολωνία και στο εξωτερικό, προσφέροντας τις συλλογές της σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Ελσίνκι ή το Τελ Αβίβ.

Ο όμιλος διαθέτει μια αλυσίδα με περισσότερα από 1.700 καταστήματα συνολικής επιφάνειας 1,4 εκατ. τ.μ. σε 3 ηπείρους και απασχολεί πάνω από 24 χιλιάδες άτομα στα γραφεία και τις δομές πωλήσεών της στην Πολωνία, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν από τους πρώτους ομίλους που αποχωρήσαν από την ρωσική αγορά μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 911 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.