Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  4:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 11:02

Η παιδική ταινία "ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (μεταγλ)" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 2 - Τετ 8/5/2024 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 2 Μαΐου έως  την Τετάρτη 8  Μαΐου  2024 καθημερινά , στις 7:00 μ.μ. εκτός από την Μεγάλη Παρασκευή θα προβληθεί η ταινία.

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

THE GARFIELD MOVIE (GR)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Γενική είσοδος 4€

Διαβάστηκε 140 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 11:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.