Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 09:21

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Μοιρασμένη η ιστορία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play outs της Super League. Σέντρα στις 20:00 και την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το Cosmote Sport 4HD.

Η ιστορία:

Τέσσερις διαδοχικές νίκες γηπεδούχου υπάρχουν στις αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο και στις δύο έδρες, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει δύο, όπου και αυτή του Περιστερίου.

Αυτό αποτελεί εξαίρεση, αφού είχαν ένα σερί 24 διαδοχικών αγώνων που σημειώθηκαν μόλις έξι νίκες γηπεδούχου.

Στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει με την ομάδα του Αγρινίου γηπεδούχο υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού ο Παναιτωλικός έχει πέντε νίκες, όσες και ο Ατρόμητος, ενώ υπάρχουν και έξι ισοπαλίες.

Το αγαπημένο τους σκορ είναι το 1-1, με τις τέσσερις από τις έξι ισοπαλίες να έχουν ολοκληρωθεί με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ ο Παναιτωλικός έχει δύο νίκες με 1-0, ενώ ο Ατρόμητος δύο με 3-1.

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 19-22

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.