Σάββατο, 4η Μαίου 2024  9:52 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:54

Το Γυμνάσιο Καλυβίων σε εβδομάδα μαθητικού φεστιβάλ Ρομποτικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι διαγωνισμοί ρομποτικής τα τελευταία χρόνια, προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να αναδείξουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους. Η ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Καλυβίων συμμετείχε στο Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε. Ν. Πέλλας από τις 17 και έως 19 Απριλίου 2024.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η ομάδα μας συμμετείχε σε ειδική παρουσίαση του έργου της σε πανελλήνιο επίπεδο, στα πλαίσια του 13ου Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Η ομάδας ρομποτικής του σχολείου μας στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2024 εντυπωσίασε μέλη άλλων ομάδων που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ομάδα ρομποτικής υποστηρίζεται από τους καθηγητές:ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΘΑ ΠΕ86-ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ02- ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕ11.

Και αποτελείται από τους μαθητές: Αρωνιάδα Αγγελική-Κωνσταντίνου Γεώργιο-Πεσλή Ειρήνη Ζαρκαδούλα Αριστέα-Καραλή Παναγιώτη-Χετάι Αγγελική-Υζεράι Ίσι Ντεμάι Παύλος-Βασιλείου Αγγελική-Γκίκα Ιουλία-Ντεμάι Αντριάνα Σαμπάνι Άνι-Τριανταφύλλου Όλγα.

 

 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 634 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.