Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  6:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:31

Ενημέρωση από Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για δικαστικό χάρτη. Ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα αύριο Κυριακή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το σχέδιο νόμου που αφορά στο δικαστικό χάρτη της χώρας και αυτό έχει ήδη προωθηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς επεξεργασία και ψήφιση.

Είναι προφανές ότι εξακολουθεί να υφίσταται η βάναυση προσβολή απέναντι στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ούσα η μοναδική πρωτεύουσα Περιφερειακής Ενότητας στην Ελλάδα που δε διατηρεί το Πρωτοδικείο της ως κεντρικό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την ίδια σοβαρότητα και ένταση έως την τελική δικαίωση, δηλαδή την ύπαρξη της έδρας Κεντρικού Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι.

Σας καλούμε όλους αύριο στην ειρηνική διαμαρτυρία μας στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα αύριο Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00.

Τέλος δε μας εκπλήσσει που κάποιοι «γνωστοί» και «σεσημασμένοι» προσπαθούν με «χρησμούς» να συκοφαντήσουν τη δημοτική αρχή, προσβλέποντας σε προσωπικά πολιτικά οφέλη.

Στους λάτρεις του «κατόπιν ενεργειών μου» μία φράση μόνο: «Αιδώς Αργείοι!!!»

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.