Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:02

Επιτυχιών συνέχεια για τη Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τη Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (13-14 Απριλίου) η Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου χορού της Γ.Ε. Αγρινίου συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου χορού Ελλάδος- Κύπρου «NATIONALS 24» που διεξήχθη στο θέατρο ACS.

Την 1η ημέρα του διαγωνισμού η μαθήτρια Δήμητρα Καντερέ διαγωνίστηκε στην κατηγορία Μπαλέτο Solo Seniors 2008 με χορογραφία κλασικού ρεπερτορίου και κατέλαβε την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία διαγωνίστηκε και η μαθήτρια Νάσια Παπαγιαννοπούλου η οποία κατέλαβε την 5η θέση.

Την 2η ημέρα του διαγωνισμού η μαθήτρια Δήμητρα Καντερέ διαγωνίστηκε στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Μπαλέτο Solo Ενήλικες Ερασιτέχνες με δεύτερη χορογραφία κλασικού ρεπερτορίου και κατέλαβε την 2η θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στα δύο κορίτσια της σχολής και στην καλλιτεχνική διευθύντρια και καθηγήτρια-χορογράφο κα Βάνα Ράπτη που για δεύτερη φορά κατάφεραν να διακριθούν σε ένα διαγωνισμό υψηλού επιπέδου.

Διαβάστηκε 293 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.