Κυριακή, 26η Μαίου 2024  8:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 18:34

Έκκληση για την ενίσχυση του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η λειτουργία του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μέσω του οποίου προσφέρονται καθημερινά εξήντα (60) μερίδες φαγητού σε απόρους αδελφούς μας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, κάνοντας πράξη τον Ευαγγελικό λόγο της αγάπης.

Εν’ όψει των εορτών του Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας απευθύνει έκκληση όσοι επιθυμούν να συνδράμουν την λειτουργία του Σπιτιού Γαλήνης και να προσφέρουν είδη κρεάτων (κρέας, κοτόπουλα, κιμά), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των τροφίμων κατά την διάρκεια της Διακαινησίμου Εβδομάδος και ολόκληρη την περίοδο του Πεντηκοσταρίου μέχρι και την θερινή διακοπή του Συσσιτίου.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όσους συμβάλουν έμπρακτα και στηρίζουν είτε συλλογικά είτε ατομικά την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Συσσιτίου και εύχεται ο Κύριός μας να τους ανταποδίδει κάθε αγαθό και κάθε ευλογία στη ζωή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ώρες 08:00’ - 13:00’ στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού στην οδό Τραυλαντώνη 3, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο, π. Γεώργιο Μπίμπο (τηλ. επικοινωνίας: 6972 583061).

Διαβάστηκε 249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.