Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  8:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 09:40

Για «βαρελάκια» και συνθήματα κι όχι για το «Μαρία όρμα τους» σε απολογία ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον γύρο της Ελλάδας έκαναν οι εικόνες από τις κερκίδες στο γήπεδο του Παναιτωλικού και το πανό που ανήρτησαν οι οργανωμένοι για την Μαρία Καρυστιανού και την προσπάθεια που κάνει για την δικαίωση της μνήμης των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Χθες, 9/4 το Πειθαρχικό Όργανό της Super League έκανε γνωστές τις κλήσεις σε απολογία για τις ΠΑΕ της Super League, με βάση τα όσα κατεγράφησαν στα φύλλα αγώνα των διαιτητών καθώς και από τους παρατηρητές της αγωνιστικής που πέρασε.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονταν και ο Παναιτωλικός. Κάπου εκεί έκανε… ξανά τον γύρο της Ελλάδας ότι οι Αγρινιώτες κλήθηκαν σε απολογία για το πανό με το μήνυμα για την Μαρία Καρυστιανού. Κάτι που ωστόσο δεν ισχύει.

Η κλήση σε απολογία αφορά υβριστικά συνθήματα (σε βάρος του διαητητή) καθώς επίσης και άναμμα καπνογόνων (τύπου «βαρελάκια»). Τουλάχιστον αυτό ήταν το κατηγορητήριο που έφτασε στην ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μία μεγάλη παρανόηση που αναπαράχθηκε πανελλαδικώς.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.