Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  10:44 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 09:37

Tι γυρεύει μια νταλίκα στο κέντρο του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Τεχνικό Επιμελητήριο γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και για την επέτειο ετοιμάστηκε, ως κύρια δράση της ενημερωτικής του καμπάνιας, μια κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕ Roadshow.

Για το λόγο αυτό και η παρουσία της νταλίκας επι της οδού Αναστασιάδη, μπροστά από το κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος ,στο Αγρίνιο ώστε σήμερα (Τετάρτη 10 Απριλίου 2024) να είναι στη διάθεση του κοινού από ώρα 10.00 έως 15.00.

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί περισσότερες από 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

«Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους συναδέλφους, τους μαθητές και εν δυνάμει σπουδαστές, καθώς και όλους τους φορείς της περιοχής μας, να επισκεφθούν το ΤΕΕ RoadShow την Τετάρτη 10 Απριλίου τις ώρες 10.00-15.00 για να δουν από κοντά το ρόλο που διαδραμάτισε το Τεχνικό Επιμελητήριο τα τελευταία 100 χρόνια , αλλά ταυτόχρονα να κοιτάξουν το μέλλον και τις εξελίξεις στο επάγγελμα και στην επιστήμη και να συζητήσουμε για τον πράσινο μετασχηματισμό και την ψηφιακή εξέλιξη της κοινωνίας μας», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.