Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  9:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:53

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού ζητούν εισιτήρια για Καισαριανή- Κατά… ριπάς σχόλια Αγρινιωτών στα social της Κηφισιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού Θύρα 6-Warriors με την οποία και ζητούν το άνοιγμα εξέδρας για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας του Αγρινίου στην Καισαριάνη, το προσεχές Σάββατο, σε έναν αγώνα-τελικό σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

«Απαιτούμε το άνοιγμα ΟΛΗΣ της κερκίδας απέναντι από τα επίσημα και την έκδοση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά, με τους οργανωμένους να στέκονται στο ότι στην προηγούμενη παρουσία τους στην έδρα της Κηφισιάς δεν δημιούργησαν κανένα θέμα.

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ Κηφισιά κατέστησε σαφές και στην σύσκεψη ασφαλείας ότι δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια, όπως είχε εξαγγείλει πριν τα Play Outs, οπότε και είχε ανακοινώσει την έκδοση πακέτων μίνι διαρκείας.

Πάντως, τα κοινωνικά δίκτυα της ΠΑΕ Κηφισιάς έχουν γεμίσει με σχόλια Αγρινιωτών που ζητούν να δοθούν εισιτήρια…


Η ανακοίνωση της Θύρας 6:

Το Σάββατο 13/4 ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας παίζει ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία του μέσα στην δεύτερη του έδρα, την Αθήνα.

Ο λαός του Παναιτωλικού έχει πάει παντού κι έχει φιλοξενήσει τους πάντες. Τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια δεν έχει δημιουργήσει κανένα σοβαρό επεισόδιο ευρείας κλίμακας με αντίπαλους οπαδούς. Πριν ένα μήνα στο γήπεδο της Καισαριανής, παρακολουθήσαμε ένα επίσης πολύ σημαντικό ματς με τον ίδιο αντίπαλο, με φιλάθλους της Κηφισιάς διπλα μας κι αναμεσά μας χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Απαιτούμε το άνοιγμα ΟΛΗΣ της κερκίδας απέναντι από τα επίσημα και την έκδοση εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών μας. Μοναδικός μας σκοπός να στηρίξουμε την ομάδα μας χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα. Οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση, μόνο τα αντίθετο αποτελέσμα θα φέρει.

Περιμένουμε από τους αρμόδιους να πράξουν με λογική.

Καλούμε τον λαό του Παναιτωλικού να βρίσκεται σε εγρήγορση.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 236 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.