Σάββατο, 4η Μαίου 2024  12:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 17:55

H ΕΛΟΠΥ σας προσκαλεί να γνωρίζετε τη νεα της διαδικτυακή εποχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aγαπητοί, αγαπητές,

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το νέο website της ΕΛΟΠΥ https://fishfromgreece.com/ είναι πλέον επίσημα στον αέρα!

Με στόχο να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και λειτουργική εμπειρία στους επισκέπτες του, το νέο website που σχεδιάσαμε στην ΕΛΟΠΥ έχει σύγχρονη αισθητική, τεκμηριωμένη πληροφόρηση, ελκυστικές φωτογραφίες και εντυπωσιακά video. Με απλή πλοήγηση και φιλική προς το χρήστη προσέγγιση, η ΕΛΟΠΥ δημιουργεί μια καινοτόμα αφήγηση για τον κλάδο εκτροφής των ελληνικών φρέσκων ψαριών και των γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρουν τα ψάρια Fish from Greece των 22 Μελών της.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε σήμερα στο https://fishfromgreece.com/  και να ενημερωθείτε για έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστηκε 238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία