Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:34 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 11:37

Ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τις αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  συναντήθηκε  με  τον προπονητή  Αλ. Ρήγα και τις αθλήτριες  της ομάδας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού προκειμένου να τους συγχαρεί για την άνοδό τους στην Β ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβέλη έδωσαν συγχαρητήρια στις αθλήτριες  για την επιτυχία τους.

«Η φετινή σας πορεία είναι η κατάληξη μιας πειθαρχημένης διαδρομής. Αποδείξατε ότι με προσήλωση στο στόχο σας και σκληρή δουλειά μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα σχεδιάζετε. Η συλλογική προσπάθεια των αθλητών, του προπονητή αλλά και της Διοίκησης έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Συγχαρητήρια για την άνοδό στην Β ΄ Εθνική Κατηγορία. Έχετε την στήριξη μας. Θέλω να ευχηθώ να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα τις επιτυχίες σας», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο προπονητής Αλ.Ρήγας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια των αθλητριών και το πάθος να συνεχίσουν να αθλούνται και να σημειώνουν επιτυχίες. 

Διαβάστηκε 244 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.