Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  11:13 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 09:45

Παναιτωλικός: Στα Γιάννενα έκανε… μισή δουλειά, να την ολοκληρώσει με Βόλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ.

Από τη μία, υπάρχει ικανοποίηση για την αποφυγή της ήττας, ενάντια σε έναν αντίπαλο που έπαιζε ένα από τα τελευταία χαρτιά παραμονής. Εξ ου και τα…λαϊκά δικαστήρια από τον κόσμο του ΠΑΣ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τα…δικαστήρια αυτά, βέβαια, θα ήταν σίγουρα πιο έντονα, εάν ο Φρεντ δεν έχανε το άχαστο στην εκπνοή. Πραγματικά ανεπανάληπτη ευκαιρία να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. Και να τεθούν στέρεες βάσεις παραμονής μόλις από την δεύτερη αγωνιστική των play-outs.

Οφείλεται να τονιστεί, πάντως, ότι η εικόνα του Τίτορμου δεν ήταν αυτή που έπρεπε στους «Ζωσιμάδες». Ειδικά στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πετράκη ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Συνέχισε, μάλιστα, στο ίδιο τέμπο και στις αρχές της επανάληψης. Ευτυχώς ο Κρητικός κόουτς αντέδρασε γρήγορα, με αλλαγή συστήματος και προσώπων. Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Μαυρία, βρήκε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, φτάνοντας κοντά στην ολική ανατροπή.

Ο ΠΑΣ έπαιξε, όπως αναμενόταν, με πάθος. Αλλά εάν οι Αγρινιώτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι εξ αρχής, θα μπορούσαν να «τελειώσουν» τους προβληματικούς Γιαννιώτες.

Και τώρα Βόλος

Η διαδικασία των play-outs συνεχίζεται με ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτό κόντρα στον Βόλο. Ο ΝΠΣ ήταν εντυπωσιακός με την Κηφισιά, κάτι που αποτυπώνεται στο τελικό 4-1.

Πολύ επικίνδυνοι οι Βολιώτες από τη μέση και μπροστά, αλλά με μεσοαμυντικά κενά. Στην κανονική διάρκεια, πάντως, οι αναμετρήσεις μεταξύ Τίτορμου και Βόλου ήταν αρκετά «σφικτές».

Όπως και να έχει, τα πράγματα για τους «κυανοκίτρινους» είναι πολύ απλά. Η νίκη αποτελεί μονόδορμο. Πιθανό τρίποντο στέλνει τον Τίτορμο στους 27 βαθμούς. Βάσει…ιστορίας, οι 30 βαθμοί είναι αρκετοί για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική είναι η επικράτηση το ερχόμενο Σάββατο. Ομάδα και κόσμος πρέπει να δώσουν το 100%, ώστε ο Παναιτωλικός να πανηγυρίσει μια ακόμα εντός έδρας νίκη, «αγκαλιάζοντας» την παραμονή.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.