Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:37 πμ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 18:40

Συλλυπητήριο μήνυμα των "Εκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη" για τον θάνατο της Αγρινιώτισσας συγγραφέως Καίτη Φλώκου-Κώτσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αγαπημένη συγγραφέας Αικατερίνη (Καίτη) Φλώκου - Κώτσα έφυγε από τη ζωή απρόσμενα. Η επί σειρά ετών εκπαιδευτικός και τέως λυκειάρχης, υπήρξε συγγραφέας θαυμάσιων έργων ενηλίκων αλλά και παιδικών των Εκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη.

Η Καίτη Φλώκου - Κώτσα, την οποία χαρακτήριζαν το σπάνιο ήθος και η ευγένειά της, είχε πάντοτε να πει έναν καλό λόγο για όλους και συχνά χρησιμοποιούσε τη φράση «με τη βοήθεια του Θεού». Οι συγγενείς, οι μαθητές και οι αναγνώστες της θα τη μνημονεύουν πάντα με αγάπη.

Μαζί μας εξέδωσε το βραβευμένο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών μυθιστόρημα, Το Ρόδα της Ανδαλουσίας (2022), αλλά και τα Όταν γυρνούν τα χελιδόνια και άλλα διηγήματα (2022), Η Μαργαριταρένια στο Βασίλειο των λουλουδιών και άλλα παραμύθια (2023), και «Σμύρνη, η λαβωμένη αμαζόνα» Μνήμες και δάκρυα (2023, “Η αληθινή ιστορία μιας Σμυρνιοπούλας, που έζησε όλο τον πόνο του ξεριζωμού και τον καημό της προσφυγιάς...”). Έργα της, κυκλοφόρησαν επίσης και από άλλες εκδόσεις.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά, τα εγγόνια και σε όλους τους οικείους της.

Αγαπημένη συνεργάτιδα, ο θάνατός σου είναι απώλεια για τον εκδοτικό μας οίκο.

Θα σε θυμόμαστε πάντα,

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Με συμπάθεια,

Μιχάλης και Αντώνης Σιδέρης

 

Δείτε εδώ μια συνέντευξη της κας Καίτη Φλώκου-Κώτσα σχετικά με την συγγραφική της δραστηριότητα

 

Διαβάστηκε 783 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 20:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.