Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 10:20

Σέντρα στα Playouts – Καίγεται για βαθμούς ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινούν σήμερα τα Playouts της Super League με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον άνετο βαθμολογικά Πανσερραϊκό (20:00, 16/3, Cosmote Sport 1).

Η προϊστορία:

Μόλις τρεις φορές έχει υποδεχθεί ο Παναιτωλικός για την Α’ Εθνική/Super League τον Πανσερραϊκό και η ομάδα του Αγρινίου μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ μάλιστα στις δύο πρώτες δεν είχε δεχθεί ούτε γκολ.

Βρέθηκαν αρχικά τις σεζόν 1975-76 (1-0) κι 1976-77 (3-0) και η τρίτη ήταν για το φετινό πρωτάθλημα, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με νίκη του Παναιτωλικού με 3-2.

Συνολικά, πάντως, σε έξι αναμετρήσεις και στις δύο έδρες, ο Παναιτωλικός έχει ηττηθεί μία φορά (3 νίκες – 2 ισοπαλίες – 1 ήττα), ενώ τη φετινή σεζόν υπήρξε ισοπαλία 1-1 για τον Α’ Γύρο στο γήπεδο της Τούμπας και επικράτησε ο Παναιτωλικός με 3-2 στο Αγρίνιο.

Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν και στη δεύτερη κατηγορία, με τον Παναιτωλικό να έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα ως γηπεδούχος με την ομάδα των Σερρών.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-2

Με Μπάμποκ, Μπακάκη η αποστολή

Μοναδικά προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη οι μακροχρόνιοι απόντες (Μπαλντασάρα και Στεργιάκης) καθώς και οι τρεις τιμωρημένοι, Πέρεθ, Πέδρο και Χατζηθεοδωρίδης.

Η αποστολή:

Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 957 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.