Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  12:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:43

Υπογράφεται αύριο (12/3) η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαία ημέρα θα είναι η αυριανή (12/3) για τον Παναιτωλικό αλλά και το Αγρίνιο, καθότι θα «πέσουν» οι υπογραφές στην σύμβαση των εργασιών ανάπλασης του γηπέδου της ομάδας.

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής αναμένεται έτσι να τελειώσει το γραφειοκρατικό κομμάτι και να πάρουν σειρά οι… μπουλντόζες.

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι προ διαστήματος η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανέδειξε με απόφασή της τον ανάδοχο του έργου, που είναι η «ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ» (με έκπτωση 11,27%).

Στις εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου, μετά την απόφαση της Περιφέρειας έχει προστεθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τον ηλεκτροφωτισμό και έχει ο προϋπολογισμός ανέρχεται πλέον στα  2,3 εκατ. ευρώ (από 1,5 εκατ. αρχικά).

Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημοπράτησε το πρώτο υποέργο της συνολικής πράξης, που αφορά τις εργασίες στην μικρή εξέδρα του γηπέδου (οδός Νικηταρά) και την εξωτερική διαμόρφωση επί της οδού Προυσιωτίσσης.

Τα επόμενα υποέργα περιλαμβάνουν την διαμόρφωση μουσείου 375 τ.μ. με εκθέματα από όλες τις φάσεις της ιστορίας της ομάδας καθώς και επανασχεδιασμό του φωτισμού του γηπέδου, με λαμπτήρες LED.

Το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια αναμένεται να προχωρήσει στην δημοπράτηση και αυτών των εργασιών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.