Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 00:37

Η θεατρική κωμωδία ‘’Την… Κάναμε Λαχείο!’’ απο το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου (Τετ 17/4/2024 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θεατρικό τμήμα του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου, επανέρχεται με μια νέα θεατρική κωμωδία ‘’Την… Κάναμε Λαχείο!’’ και υπόσχεται άφθονο ποιοτικό γέλιο για μικρούς και μεγάλους, που τόσο το έχουμε ανάγκη σήμερα. 

Η υπόθεση του έργου εκπηγάζει από όσα τρελά μπορούν να συμβούν στον καθένα καθημερινά ή στη διπλανή πόρτα. Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων, που ο θεατής θα αισθανθεί πολλές φορές πως γίνεται συμπρωταγωνιστής με τους ηθοποιούς στη σκηνή.

Το έργο ξεκινά όταν η χήρα πεθερά, έρχεται απρόσμενα στο σπίτι του γαμπρού της, τάχα να βοηθήσει την οικογένεια αλλά με απώτερο σκοπό, να εξοβελίσει τον γαμπρό και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας.

 Η οικογένεια, είναι μια σύγχρονη ελληνική οικογένεια που βιώνει την πλέον άσχημη οικονομική περίοδο και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η πεθερά που βάζει σε ενέργεια το σχέδιό της. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η πεθερά αρχίζει τις παρεμβολές στην εγγονή της και ένας μοναχικός τύπος από διπλανό διαμέρισμα, της κάνει πρόταση γάμου. Αυτή αρπάζει την ευκαιρία όμως τα γεγονότα δεν πάνε όπως τα έχουν προβλέψει καθώς οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη, δημιουργώντας ασφυκτική κατάσταση στην οικογένεια. Η λύση έρχεται απρόσμενα στο τέλος και όλοι παίρνουν το μερίδιο δικαίωσης που τους αρμόζει.

Οι πρόβες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο  και το έργο θα κάνει πρεμιέρα που την Τετάρτη 17/4/24 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου στις 21:00.

Το καστ των ηθοποιών και συνεργατών έγινε με πολύ προσοχή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ καλή θεατρική ομάδα πολλά υποσχόμενη. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Σεραφείμ Τσιουγκρής, Ζέτα Ξαξίρη, Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Δώρα Μανίκα, Λάζαρος Τσόλκας, Μάργια Φώλου και Χρήστος Κυριαζής.

Στο τραγούδι είναι ο Παναγιώτης Σιάτρας, την μουσική την έγραψε ο Κωνσταντίνος Σαμψών ενώ εμφανίζονται και δύο νεαροί ως μουσικοί του δρόμου, οι Θοδωρής και Θωμάς Κουτσουπιάς.

Τα ηχητικά και οι φωτισμοί είναι του Βασίλη Καπελλάκη, τα σκηνικά έγιναν από ομάδα του ΑΝ.ΘΕ.Α., ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Λαζάρου Τσόλκα.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για την πρεμιέρα στην ιστοσελίδα: www.opentheater.gr

Διαβάστηκε 1403 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 17:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.