Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 23:08

Πλημμύρισε «μπούλες» το Αγρίνιο - «Τρελό» αποκριάτικο γλέντι στου πεζοδρόμους της πόλης (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Μαρτίου 2024 τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου Αγρινίου πλημμύρισαν με «μπούλες» την Οδό Παπαστράτου και ξεχύθηκαν σε πεζόδρομους της πόλης σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Από άκρη σε άκρη στον Δήμο Αγρινίου έχουν προγραμματιστεί πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες σκοπό και στόχο έχουν να σκορπίσουν χαρά και να "ζωντανέψουν" την πόλη! 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε απόψε και η αναβίωση του παλιού εθίμου! Οι "μπούλες" βγήκαν στους δρόμους του Αγρινίου σκορπίζοντας χαρά και χαμόγελα!

Στην διοργάνωση της Παρασκευής, στις "μπούλες" που ενθουσίασαν κάθε ηλικίας διερχόμενους και τράβηξαν τα βλέμματα συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα από τον Δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: το Χορευτικό του Δήμου Αγρινίου, της Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τo Χοροστάσι», ο «Παγκρήτιος» Χορευτικός Σύλλογος, ο Χορευτικός Σύλλογος «Τα Μανουσάκια», ο Χορευτικός Σύλλογος «Οι Ρίζες», ο Σύλλογος «Ο Αιτωλός»,  ο Χορευτικός Σύλλογος «Οι Θεστείς», ο Σύλλογος «Χρ. Καπράλος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκιμίου «Η Πρόοδος», ο Χορευτικός Σύλλογος Καλυβίων, ο Σύλλογος « Τριαντέικα», το Καλλιτεχνικό Παραδοσιακό Εργαστήρι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Πραμαντιώτες», ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος «Οι Ρουμελιώτες».

Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ! Το πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου είναι πλούσιο, τόσο αύριο και μεθαύριο, όπως και το ερχόμενο τριήμερο! 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για αύριο και μεθαύριο:   

ΣάββατοΜαρτίου  2024

Ώρα 19.30 Agrinio Band

Pink Panthers Walking in Town

Ώρα 20.00 Οριεντάλ χοροί από το Σύλλογο Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής «Επτά Πέπλα» (Παλαιά Δημοτική Αγορά_

Κυριακή 10  Μαρτίου  2024 

Ώρα 11:00 π.μ. Αποκριάτικα πάρτι Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγρινίου.

1ος, 2ος και 5ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δήμου Αγρινίου (Παλαιά Δημοτική Αγορά)

Ώρα 18:00 Αποκριάτικα πάρτι Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγρινίου.

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Παναιτωλίου, Καινουργίου και Παραβόλας (Αίθουσα κοινότητας Παναιτωλίου)

Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ξεφάντωμα στους δρόμους του Αγρινίου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 424 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.