Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  4:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 22:37

Άρης - Παναιτωλικός 0-0 για το Κύπελλο (Δηλώσεις Προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, αισθάνομαι υπερηφάνεια»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Άρη εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στην Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού:

Αρχικά υπογράμμισε: «Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου του, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, προσπαθήσανε όπως και στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε με την παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αισθάνομαι υπερηφάνεια για την ομάδα, αλλά πλέον πρέπει να έχουμε την ίδια εικόνα και στα play out.

Για την μεγάλη φάση του Παναιτωλικού στο φινάλε του αγώνα: «Ήταν μια φάση που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά τώρα αυτή δεν γυρίζει πίσω. Ό,τι έγινε, έγινε».

Μάντζιος: «Θυσιαστήκαμε όλη τη χρονιά γι' αυτόν τον στόχο»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος στόχος για όλη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Άκης Μάντζιος μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό:

Για την πρόκριση: «Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για να πάρουμε το κύπελλο. Επικεντρωθήκαμε από την αρχή της χρονιάς στον στόχο αυτό. Ξέρουμε τι σημασία έχει για όλους μας. Καταφέραμε να αποκλείσουμε την ΑΕΚ και έπειτα άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό. Δώσαμε σήμερα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Θυσιαστήκαμε όλη τη χρονιά γι' αυτόν τον στόχο. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Η ομάδα, το σταφ, η διοίκηση και ο πρόεδρος».

Για το αν πιστεύει στις συμπτώσεις, γιατί ως παίκτης είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Μακάρι. Το εύχομαι το θέλουμε όλοι, άπαντες. Έχουμε χρόνο ακόμα, το σημαντικό είναι να το χαρούμε σήμερα και να αρχίσουμε από αύριο τη δουλειά γιατί έχουμε αγώνα πλέι οφ την Κυριακή, το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Για το που αφιερώνει αυτή την πρόκριση: «Σε όλη την οικογένεια του Άρη, στις δικές οικογένειές. Σε όλους όσους αποτελούν τον οργανισμό Άρη. Είναι επιθυμία πολλών ετών για όλους μας και ευελπιστούμε να το σηκώσουμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 664 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 23:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.