Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:12 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 17:39

Συνέντευξη τύπου στην Αθήνα σχετικά με το αίτημα για το Πρωτοδικείο στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 συνέντευξη τύπου στην αίθουσα διαλέξεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) εν΄ όψει του σχεδίου νόμου για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας.

Με αυτό τον τρόπο το Μεσολόγγι επιχειρεί να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο αίτημά τους που έχει να κάνει με την διατήρηση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ως κεντρικού στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοπός της συνέντευξης, όπως αναφέρεται είναι η «ενημέρωση του κοινού περί του δικαίου και της αναγκαιότητας διατήρησης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ως Κεντρικούς της Αιτωλοακαρνανίας, όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου για όλα ανεξαιρέτως τα Πρωτοδικεία που εδρεύουν στις έδρες Περιφερειακών Ενοτήτων». 

«Η παρουσία σας κρίνεται απολύτως αναγκαία», καταλήγει η πρόσκληση.

Διαβάστηκε 112 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.