Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  5:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 19:23

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Μεγάλη η προσπάθεια, χάσαμε λόγω ποιότητας του αντιπάλου»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ αναφέροντας πως οι παίκτες του προσπάθησαν αλλά η ήττα ήρθε λόγω αυτής της ποιότητας των «ασπρόμαυρων».

Ο Παναιτωλικός αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, γνώρισε την ήττα με 3-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Η προσπάθεια ήταν μεγάλη από τους παίκτες μου. Χάσαμε λόγω ποιότητας του αντιπάλου. Είχαμε ευκαιρίες να βρούμε κι άλλο γκολ, είχε και ο ΠΑΟΚ όμως δύο δοκάρια. Μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης δεν δεχτήκαμε πίεση. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Παρακαταθήκη για εμάς είναι η προσπάθεια και η εικόνα που είχαμε. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό σε τρεις ημέρες, θα προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Το μυαλό μου είναι σε αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Λουτσέσκου: «Μας έμεινε η απογοήτευση από τον αποκλεισμό, οι αλλαγές μας βοήθησαν να πάρουμε το παιχνίδι»

Στις αλλαγές που έγιναν και βοήθησαν στο να κάνει η ομάδα του την ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο, κατάφερε να επικρατήσει στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 3-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε δύο δοκάρια, το παιχνίδι ήταν κάτω από τον έλεγχο μας. Ίσως το 1-0 να δημιούργησε μια εικόνα ότι ήμασταν κάτω από πίεση. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο μετά από ένα παιχνίδι μετά από 120 λεπτά. Είχαμε παίξει πολύ καλά, αποκλειστήκαμε και μας έμεινε και η απογοήτευση στο τέλος.

Επομένως έπρεπε να εμφανιστούμε με διαφορετικά πρόσωπα σήμερα. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο όταν ήρθαν φρέσκοι παίκτες από τον πάγκο, με εμπειρία, μας βοήθησαν να πάρουμε το παιχνίδι».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.