Κυριακή, 14η Απριλίου 2024  8:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:11

Σπύρος Κωνσταντάρας: «Αρχή Άνδρα Δείκνυσι..»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Αρχή Άνδρα Δείκνυσι..» 

Με αφορμή την συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δυτικής Ελλάδας, ο κ Παπαδόπουλος δυστυχώς έδειξε το κομματικό του πρόσωπο, γκρεμίζοντας ο ίδιος το συναινετικό προσωπείο που τόσο επικαλείται. Παρά την στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Ενωμένη Αυτοδιοίκηση και Λαϊκή Συσπείρωση) να τον αποδεχθούν ομόφωνα ως πρόεδρο, για την θέση του αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα επέλεξε τους κομματικούς του φίλους. Το ίδιο έπραξε και στο Εποπτικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή. Δυστυχώς γύρισε την ΠΕΔ στην εποχή της δεκαετίας του 80 και στο δόγμα του αείμνηστου Μένιου Κουτσόγιωργα «Δεν δικαιούστε εσείς να ομιλείτε …». Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να ξενίζει τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, αφού η μάχη της «καρέκλας»  είναι αποκλειστικότητα των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Αρκεί να δούμε ποιοί και γιατί κυβερνούν τους ΦΟΣΔΑ, τον ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. ΑΧΑΪΑΣ και άλλους φορείς με υψηλούς μάλιστα μισθούς. Ας μη μιλούν επομένως για συναίνεση και σύνθεση όσοι την θέλουν μόνο για τους εαυτούς τους και τα στενά κομματικά τους συμφέροντα. 

Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» θα παλέψει σε όλο το εύρος της βάσης των αυτοδιοικητικών της Δυτικής Ελλάδας να αναδειχθούν από τις τοπικές κοινωνίες όλοι εκείνοι που θα  αποτελέσουν το αντίβαρο στην πολιτική και κάθε είδους διαπλοκή, στην διανομή θέσεων και στην διαιώνιση της κομματικής νομενκλατούρας που κρατούν χαμηλά την πρόοδο και ευημερία την πολιτών μας.

Είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις και ανεξάρτητες φωνές που θα πορευθούν μακριά από τους «ομοτράπεζους» της ανταλλαγής αξιωμάτων, βυθίζοντας την κοινωνία στο τέλμα και την πολιτική στην απαξίωση. 

Γραφείο τύπου δημάρχου ΘΕΡΜΟΥ. 

Σπύρου Κωνσταντάρα.

Διαβάστηκε 109 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.