Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 18:53

Δικαστικοί υπάλληλοι: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο για τον δικαστικό χάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προγραμματιστεί από το ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) με την συμμετοχή των πρωτοβάθμιων συλλόγων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι προχωρούν σε σειρά δράσεων και και ζητούν να μην καταργηθεί – συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο σύλλογοι δικαστικών υπαλλήλων της Αιτωλοακαρνανίας (Αγρινίου και Μεσολογγίου) με αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων έχουν ξεκινήσει δίωρες διακοπές εργασίας τον τελευταίο μήνα διαμαρτυρόμενοι για τον δικαστικό χάρτη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος:

Το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε., υλοποιώντας τις αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου, ενόψει του Νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του Δικαστικού Χάρτη της Χώρας, αποφάσισε ένα σύνολο κινητοποιήσεων με έναρξη την 21η Φεβρουαρίου 2024 και κορύφωση την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την 28η Φεβρουαρίου 2024.

Οι Πανελλαδικές κινητοποιήσεις έχουν ως εξής:

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Τετράωρη Στάση Εργασίας σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 11:00-15:00 (λήξη του ωραρίου), παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00, με συμβολικό κλείσιμο όλων των Δικαστικών Κτηρίων της χώρας

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Συμμετοχή όλων των Δικαστικών Υπαλλήλων στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο και τα κύρια κλαδικά μας αιτήματα

Απαιτούμε να μην καταργηθεί – συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία!

Απαιτούμε η πολιτεία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναγνωρίσει εμπράκτως τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι με την επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 126 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.