Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 21:56

Αστέρας - Παναιτωλικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο απο Συνέντευξη Τύπου)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Αστέρα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο από την Αρκαδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πετράκης:

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, δύο γκολ μας ακυρώθηκαν οριακά για οφσάιντ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν με αυτές τις συνθήκες στο τέλος ισοφαρίσαμε και κάναμε και την ευκαιρία για τρίτο γκολ (αναφέρεται στο τετ α τετ του Λομονάκο), βέβαια έχασε και ο Αστέρας άλλη μία για να είμαστε δίκαιοι, όλο αυτό, στην αρχή όταν ξεκινούσε το παιχνίδι αν μου λέγατε ότι και με το «Χ» θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα έλεγα ναι.

Η εικόνα όμως, μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό αλλά τέλος πάντων σαν αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Ράσταβατς: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πιέσουμε τους εαυτούς μας στα τρία τελευταία παιχνίδια»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε αμέσως μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό και στάθηκε στη νευρικότητα και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, ωστόσο τόνισε πως θα τα δώσουν όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράσταβατς:

«Ήμασταν νευρικοί, κάναμε λάθη και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά και ο αντίπαλος μας έδωσε κάποιες ευκαιρίες με λάθη που έκανε. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για να παίξεις και να το παρακολουθήσεις.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πιέσουμε τους εαυτούς μας στα τρία τελευταία παιχνίδια όσο μπορούμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μπούμε στα play off».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 445 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 22:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.