Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  10:08 πμ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 12:24

Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας η σύμπραξη σχολείων του Δήμου Αγρινίου που συμμετείχε σε διαγωνισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
ΣΥΜΠΡΑΞΗ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- 2ο ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

«ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ»

Στις 2-2-2024 στην  τελετή που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας θρησκευμάτων και Αθλητισμού τα σχολεία μας που  συμμετείχαν στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό με θέμα:

«Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια: Από το χθες στο σήμερα»

Βραβεύτηκαν για την   πετυχημένη τους  συμμετοχή.

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από  το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων .

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Κλείνοντας 10 χρόνια Μαθητικών Διαγωνισμών σχετικά με την ιστορία της εκπαίδευσης ο 10ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός ήταν αφιερωμένος σε μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας της παιδικής ηλικίας που είναι συνυφασμένη και με τα σχολικά χρόνια. Θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν  να αναδείξει την ιστορία του παιχνιδιού και να δώσει την ευκαιρία  στα παιδιά να δημιουργήσουν και  να κατασκευάσουν παλιά αλλά και σύγχρονα παιχνίδια με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Α. ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στην επιτροπή κρίσης τιμητική θέση ως Πρόεδρος είχε ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας στις οικογένειές τους , αλλά και στους εκπαιδευτικούς των τριών σχολείων που κατάφεραν να κερδίσουν μία ακόμη επιβράβευση.

Οι Διευθυντές των σχολείων της Σύμπραξης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News