Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  2:17 πμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 23:18

Νέα διάκριση για τον Αγρινιώτη Νίκο Γεωργίου του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΩΓΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σκοπευτικός Όμιλος IPSC Άκτιος Απόλλων του νομού Πρέβεζας επ’ αφορμή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2024 που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σκοπευτηρίου του στη Φιλιππιάδα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, διοργάνωσε αγώνα πρακτικής σκοποβολής την επόμενη μέρα. Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Ο Άκτιος Απόλλων είναι ένας σχετικά νεοσύστατος αλλά πολλά υποσχόμενος σκοπευτικός όμιλος, που δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά και εξελίσσεται στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής, διοργανώνοντας με επιτυχία αγώνες στο δικό του άρτιο πεδίο βολής στη Φιλιππιάδα, προσελκύοντας αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση της πίτας και στον αγώνα ήταν προσκεκλημένοι ο πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία open Γιάννης Παπακώστας από το σύλλογο ΕΛΠΣ της Θεσσαλονίκης και ο Αγρινιώτης αθλητής στην κατηγορία production Νίκος Γεωργίου του Σ.Ο. ΑΓΩΓΗ της Αθήνας. Και οι δύο κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους και τιμήθηκαν με το χρυσό μετάλλιο!

 

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 389 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News