Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:18 μμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:02

Ψήφισμα του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για την αντιοικογενειακή, αντιδημογραφική και αντιπολυτεκνική πολιτική της κυβέρνησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Στο  Αγρίνιο σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας επί της οδού Παπαστράτου 53 και Σμύρνης γωνία , πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική μας Συνέλευση και ασχολήθηκε με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό μας  θέματα και εκτός αυτών αποφασίστηκε  ΟΜΟΦΩΝΑ να καλέσουμε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει και να διορθώσει την αντιοικογενειακή , αντιδημογραφική και αντιπολυτεκνική της πολιτική, που έχει και θα έχει στο μέλλον αρνητικότατες επιπτώσεις στην πορεία και ακόμη σ΄ αυτή την ίδια την ύπαρξη του γένους μας.

Τα όποια μέτρα που μέχρι σήμερα έχουν εξαγγελθεί και υλοποιηθεί δυστυχώς εκ του αποτελέσματος κρίνονται ανεπαρκή.

Παρά τις επανειλημμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις μας, καθώς και της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, επί του εξόχως αυτού σοβαρού προβλήματος της πατρίδος μας, τουτέστιν του Δημογραφικού, διαχρονικά μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων  ετών δεν έλαβαν ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισής του.

Δεν θα επαναλάβουμε τις προτάσεις μας στο παρόν ψήφισμα καθότι  είναι γνωστές στην κυβέρνηση και στους αρμόδιους Υπουργούς της, την καλούμε όμως να αναλογιστεί τις βαρύτατες ευθύνες της, που έχει απέναντι στο ΄Εθνος μας και να εφαρμόσει φιλική πολιτική προς την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη και να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα στα νέα παιδιά να δημιουργήσουν οικογένειες ,όπως αρμόζει στην Ελληνορθόδοξη αγωγή, παιδεία και  στην παράδοση του γένους μας.

Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα και να ελέγξει τις υπερβολικά  ακριβές τιμές τουλάχιστον των προιόντων διαβίωσης πρώτης ανάγκης και ιδιαίτερα τις τιμές των βρεφικών τροφών και των συναφών ειδών , προστατεύοντας έτσι τα νοικοκυριά από τις δυσβάσταχτες αυξήσεις όλων των αναγκαίων ειδών.

Καλούμε τέλος ως ορθόδοξοι Χριστιανοί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει οριστικά την προσπάθειά της να νομοθετήσει τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων , πολλώ δε μάλλον την υιοθέτηση παιδιών εξ αυτών.

Ο εν ΤΡΙΑΔΙ ΘΕΟΣ  έπλασε άνδρα και γυναίκα (ΑΔΑΜ και ΕΥΑ)στους οποίους  έδωσε ρητή την εντολή <<αυξάνεσθε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε την γήν>> , πέραν αυτού ουδείς  νομιμοποιείτε ΗΘΙΚΑ να νομοθετήσει διαφορετικά.

Επι πλέον ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ κατά την επίγεια παρουσία του ως Θεάνθρωπος ευλόγησε στην Κανά της Γαλιλαίας το γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός και επομένως όποιες άλλες προσεγγίσεις επί του θέματος είναι αντίθετες του θείου θελήματος και μη αποδεκτές σύμφωνα με την Χριστιανική διδασκαλία.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της Βουλής να σκεφτούν ποιόν ΛΑΟ εκπροσωπούν , ποιες είναι οι ρίζες του, οι παραδόσεις του και η ιστορική του πορεία και ας πράξουν ανάλογα, θυμίζοντας τους τη ρήση του Αποστόλου Παύλου <<σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν>>.

Καλούμε τους βουλευτές να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ στο αντιχριστιανικό αυτό νομοσχέδιο , επικαλούμενοι λόγους συνειδήσεως και να μην δειλιάσουν, ούτε να δεχτούν να απέχουν που σημαίνει αποδοχή του με έμμεσο τρόπο,γιατί τα δεινά που θα επακολουθήσουν θα είναι φοβερά.

Ρωτάμε όσους κόπτονται επιλεκτικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα τι έχουν να μας πουν για τα δικαιώματα των παιδιών που παρά τη θέλησή τους δεν θα γνωρίσουν ως γονείς άνδρα και γυναίκα, όπως επιτάσσει το Θείο θέλημα και υπαγορεύει η βιολογία και όπως εφαρμόζεται με απόλυτη ακρίβεια σε όλο το ζωικό βασίλειο.

Τι έχουν να μας πουν για τα δικαιώματα της γυναίκας, την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν ως παρένθετη Μητέρα, εξαγοράζοντας την αντί πινακίου φακής, ευρισκομένη όντας σε ανάγκη ή άγνοια , καταπαντώντας έτσι ότι ιερότερο διαθέτει, δηλαδή τη Μητρότητα.

Τέλος καταγγέλλουμε ως ενορχηστρωμένη ,μεθοδευμένη και στρατευμένη την πολυμέτωπη προσπάθεια παραπληροφόρησης, χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου της κοινωνίας των πολιτών για το θέμα αυτό χρησιμοποιώντας όλα τα προσφερόμενα μέσα και τρόπους, χαρακτηρίζοντας ως ομοφοβικούς και αναχρονιστικούς όσους υποστηρίζουν την τάξη της φύσεως των πραγμάτων.

Εμείς ελπίζοντας στη βοήθεια Του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ δεν θα παύσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για το θεοσύστατο και Ιερό θεσμό της οικογένειας και τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις μας, όπως τις παραλάβαμε από τους προγόνους μας και έχουμε καθήκον ιερό και  χρέος να τις παραδώσουμε  στις επερχόμενες γενεές.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Της 28/1/2024 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, εξουσιοδοτώντας το Διοικητικό Συμβούλιο που έχει ως κάτωθι, να μας εκπροσωπήσει όπου χρειαστεί.

               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                ΝΤΑΟΥΛΑΣ                ΠΡΟΕΔΡΟΣ

               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΓΚΡΙΖΗΣ                     Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               ΚΟΥΤΡΟΜΝΟΣ          Β  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

               ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΓΥΦΤΑΚΗΣ                 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΣΙΡΩΝΗΣ                  ΤΑΜΙΑΣ

               ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                  ΚΑΠΕΡΔΑΣ                ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΣΠΥΡΙΔΩΝ                  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ         ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ

               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               ΚΑΝΤΑΝΗΣ                 ΜΕΛΟΣ

               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                ΚΡΟΚΙΔΑΣ                  ΜΕΛΟΣ

               ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΝΤΑΒΡΑΖΟΣ                ΜΕΛΟΣ

               ΙΩΑΝΝΗΣ                     ΣΜΥΡΗΣ                     ΜΕΛΟΣ           

Διαβάστηκε 233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.