Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:49 μμ
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 20:06

Πετράκης: «Πρέπει να μας προβληματίσει η διαχείριση» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απογοήτευση για το κάκιστο αποτέλεσμα αλλά και την ανάγκη να ανασυνταχθεί άμεσα η ομάδα, εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Μετά την βαριά ήττα από τον Άρη, επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα πληγώνει και στεναχωρεί την ομάδα.

Παραδέχτηκε ότι η ήττα ήταν βαριά, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται σε κακή μέρα, στεκόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ όντας καλύτερη στο πρώτο μέρος. Στάθηκε όμως και στην κακή εικόνα από το 60′ και μετά: «Παίξαμε με παραπάνω ρίσκο και δεχθήκαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε τρία γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό για το πώς θα το διαχειριζόμαστε. Εάν το δοκάρι του Σενγκέλια έμπαινε γκολ θα ήταν ένα άλλο ματς».

Υπογράμμισε ότι ένα κακό αποτέλεσμα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παικτών του, στους οποίους και εξέφρασε -εμμέσως πλην σαφώς- πλήρη στήριξη. «Έχω μάθει στην ζωή μου να μην κρίνει από τις στιγμές αλλά από αυτό που δημιουργείται σε διάρκεια χρόνου. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το καλύτερο για να επανέλθουμε στα δεδομένα μας πριν το ματς αυτό. Έχουμε σπουδαίες υποχρεώσεις», τα λόγια του.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν το αποτέλεσμα αυτό θα αλλάξει πιθανώς την προσέγγισή του στο ματς Κυπέλλου -ενόψει και των κρίσιμων αγώνων με ΟΦΗ και Λαμία που έπονται- ήταν κατηγορηματικός ότι πρόκειται για άλλο θεσμό και ότι στόχος είναι η πρόκριση. «Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε κάτι. Θέλουμε να προχωρήσουμε, να πάμε παρακάτω στο Κύπελλο. Θα πρέπει με τον ΟΦΗ ο βαθμός ετοιμότητάς μας να είναι μεγαλύτερος», ανέφερε.

Ερωτήθηκε παράλληλα για τα μεταγραφικά ζητήματα, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει το παραμικρό. «Κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο. Δεν είναι δικό μου θέμα να το καταθέτω. Ότι είναι ανακοινώσιμο θα το μάθετε. Δεν είναι fair play να λέω χρειάζομαι μεταγραφές εδώ κι εκεί», σχολίασε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News