Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024  7:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 19:27

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα- «Το οφείλουμε στον συνάδελφό μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας καλεί σε δυναμική συμμετοχή στην καθολική διαμαρτυρία  την Δευτέρα 11-12-2023 και ώρα 14:00 έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
«Οφείλουμε ως αστυνομικοί να εκφράσουμε εμφαντικά την ΟΡΓΗ και την ΘΛΙΨΗ μας. Το οφείλουμε στον συνάδελφό μας», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κάλεσε τον πρωθυπουργό «να διακόψει άμεσα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα, έως ότου σταματήσει η εγκληματική δραστηριότητα όλων αυτών των υποκειμένων».

Παράλληλα με ανακοίνωση της προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία  Αστυνομικών Υπαλλήλων καλεί σε «καθολική διαμαρτυρία στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Συντασσόμενοι με την ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ., καλούμε όλους του συναδέλφους μας να συμμετάσχουν δυναμικά στην καθολική διαμαρτυρία, την Δευτέρα 11-12-2023 και ώρα 14:00΄ έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Οφείλουμε ως αστυνομικοί να εκφράσουμε εμφαντικά την ΟΡΓΗ και την ΘΛΙΨΗ μας.
Το οφείλουμε στον συνάδελφό μας.
ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος
 
Διαβάστηκε 174 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.