Παρασκευή, 11η Οκτωμβρίου 2024  12:19 πμ
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 18:10

Λεβέντης ο Γιάννης Πετράκης- Χόρεψε με την ψυχή του μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χόρεψε και γλέντησε με την ψυχή του, τιμώντας τις παραδόσεις της πατρίδας του, στο γλέντι του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Ο Σύλλογος διοργάνωσε σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Αγρινίου το ετήσιο γλέντι του. Μαζί με τον βοηθό του Μιχάλη Επιτροπάκη, ο τεχνικός του Παναιτωλικού έδωσε το «παρών». Αν μη τι άλλο, μετά και το νικηφόρο παιχνίδι επί της Κηφισιάς, επιβαλλόταν.

«Ο προπονητής του Παναιτωλικού και πατριώτης μας, Γιάννης Πετράκης και ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Επιτροπάκης μας τιμησαν με τη παρουσία τους στο ετήσιο γλέντι μας! Κρήτη και Αγρίνιο σμίξανε χθες βράδυ, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους 600 καλεσμένους», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανάρτησή του.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 317 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.