Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:09 πμ
Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 21:40

Παναιτωλικός - Κηφισιά 3-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Μπράβο στα παιδιά για τη νοοτροπία, την εικόνα και τη νίκη»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του και στην πειστική εμφάνιση που πραγματοποίησε για να έρθει η νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του Παναιτωλικού με 3-0 επί της Κηφισιάς μιλώντας στην Cosmote TV:

Για το γκολ στο φινάλε το πρώτου μέρους και αν ήταν το σημείο κλειδί: «Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που παρεξηγηθήκαμε. Είχαμε και πριν καλές στιγμές, αλλά εκείνο το χρονικό σημείο αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μπράβο για τη νοοτροπία, για την εικόνα και το αποτέλεσμα στα παιδιά. Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας είναι καλή. Δεν είχαμε τη βαθμολογική συγκομιδή που θα έπρεπε. Όμως σήμερα η εικόνα και η νίκη με κάνουν χαρούμενο. Εξελισσόμαστε ως ομάδα και βήμα βήμα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ».

Για το ότι η ομάδα έπρεπε να φτάσει στη 13η αγωνιστική για να φανεί ψυχωμένη: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί τη θέση στην οποία είμαστε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και πίστη. Αυτά τα στοιχεία μαζί με την αδικία που αισθανόμαστε για τη θέση που είμαστε, ήταν ο οδηγός. Κοιτάμε το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».

Για το ότι ο Ζοάο Πέδρο τον είχε πληγώσει με τον Λεβαδειακό και τώρα συνέβη το αντίθετο: «Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος για τον Πέδρο, θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο ένα. Από όλα τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος».

Αναστασίου: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική»

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο χρονικό σημείο που δέχθηκε το πρώτο γκολ η ομάδα του για να έρθει η ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας πως θα πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η Κηφισιά ηττήθηκε με 3-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με τον τεχνικό της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Γιάννη Αναστασίου να τονίζει μετά το τέλος του ματς στην Cosmote TV:

«Όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους... Ένα σημείο όπου αντί να βγούμε από την πίεση, εμείς δεχόμαστε το πέναλτι. Εκεί πείραξε το μυαλό μας. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο γιατί υπήρχε χρόνος, όμως στο δεύτερο μέρος παρότι φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου δεν είχαμε ιδέες και καθαρό μυαλό. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έφτασε στο 3-0, ένα βαρύ σκορ για μας», υπογράμμισε αρχικά ο Αναστασίου και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς δυστυχώς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

Τέλος, για την επιστροφή του στο Αγρίνιο ως αντίπαλος αυτή τη φορά, σχολίασε: «Στο Αγρίνιο, και με την πόλη και με την ομάδα δέθηκα. Ήταν δύο όμορφα χρόνια, ο κόσμος πιστεύω ότι εκτίμησε την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ και δημόσια».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 243 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News