Σάββατο, 4η Μαίου 2024  5:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 23:03

AARON KUSTERER – νέο EP “A Little Louder” κυκλοφορεί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κιθαρίστας και μουσικός παραγωγός AARON KUSTERER κυκλοφορεί το νέο του EP "A Little Louder" στο οποίο για πρώτη φορά υπάρχουν και φωνητικά.   

Μετά από 23 χρόνια πλήρους αφοσίωσης στη μουσική δημιουργία, ο διάσημος παραγωγός και μουσικός AARON KUSTERER  ανακοινώνει με ενθουσιασμό την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς, ενός συναρπαστικού EP με τίτλο "A Little Louder". Αυτή η κυκλοφορία στην οποία περιλαμβάνονται για πρώτη φορά φωνητικά σε δουλειά του AARON KUSTERER σηματοδοτεί ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην πολύπλευρη καριέρα του, αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο του τόσο ως παραγωγού, όσο και ως δημιουργού. 

Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει δύο κιθαριστικά instrumental albums, μια σειρά από εξαιρετικά singles καθώς και συμμετοχές σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών, ο Kusterer έχει εδραιωθεί ως ένας έμπειρος και ευέλικτος μουσικός. Τώρα, βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο με το "A Little Louder", που είναι διαθέσιμο για streaming σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες. 

Το "A Little Louder" αποτελείται από ένα εκρηκτικό μίγμα στίχων που εμβαθύνουν στα νοήματα, μελωδιών που σου κολλάνε στο μυαλό και μιας απόλυτα σαγηνευτικής αφήγησης, δημιουργώντας μια καθηλωτική μουσική εμπειρία για τον ακροατή. Το EP περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, καθένα από τα οποία προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στα βάθη των συναισθημάτων και των ανθρώπινων εμπειριών. 

Το tracklist του "A Little Louder" έχει ως εξής: 

1. Only Be Me 

2. Learning To Feel 

3. Your Road 

4. Leaves

Από το συναρπαστικό και ενδοσκοπικό "Only Be Me" μέχρι το εσωστρεφές και δυναμικό "Learning To Feel", η ικανότητα του Kusterer να δημιουργεί συνθέσεις με συναίσθημα λάμπει σε κάθε κομμάτι. Επιπλέον, το "Your Road" αναδεικνύει το ταλέντο του να συνδυάζει εσωτερικούς στίχους με πλούσια ενορχήστρωση, ενώ το "Leaves" τυλίγει τον ακροατή σε μια χαλαρωτική και ενδοσκοπική ατμόσφαιρα. 

Καθοδηγούμενος από το πάθος του για δημιουργία, ο Aaron Kusterer συνδυάζει άψογα τα μουσικά είδη δημιουργώντας έναν προσωπικό και μοναδικό ήχο. Αντλώντας έμπνευση από το τεράστιου εύρους μουσικό του υπόβαθρο, το εμποτίζει με στοιχεία rock, pop και folk, με αποτέλεσμα έναν ολόφρεσκο, πρωτότυπο και πραγματικά σαγηνευτικό ήχο.  

Αυτό το EP αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της ακλόνητης δέσμευσης του Kusterer στην τέχνη του. Κάθε τραγούδι του είναι προσεκτικά χτισμένο, άψογα εκτελεσμένο και αποδίδεται με γνήσια συγκινησιακή φόρτιση και αυθεντικότητα. Μέσω του "A Little Louder", ο Aaron Kusterer προσκαλεί τον ακροατή σε ένα προσωπικό για τον καθένα ταξίδι, προσκαλώντας τον να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της αγάπης, της απώλειας και της ανακάλυψης του εαυτού μας. 

Για να ακούσετε το "A Little Louder" και να εξερευνήσετε τον απίστευτο μουσικό κόσμο του Aaron Kusterer, επισκεφτείτε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής (streaming). Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσεις και επερχόμενες δουλειές, επισκεφθείτε και ακολουθήστε το link: https://linktr.ee/aaronkusterer 

ΤΟ ΝΕΟ ΕΡ "A LITTLE LOUDER" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΑ  

Spotify: https://open.spotify.com/album/2PrTvB5Fd02dRqntPm1LlY?si=GdN8Wo8eS76UeWRsG5mqqw  

Apple Music: https://music.apple.com/gr/album/a-little-louder-ep/1710092522  

YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ntWmoNSy19I2Y-3HQJVRiSrUrDm_C8kY0  

TIDAL: https://listen.tidal.com/album/319613903  

YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ntWmoNSy19I2Y-3HQJVRiSrUrDm_C8kY0  

Amazon Music: https://music.amazon.com/albums/B0CK9H44QF  

Deezer: https://www.deezer.com/en/album/496002981  

Anghami: https://play.anghami.com/album/1044045254?refer=linktree  

Boomplay: https://www.boomplay.com/albums/77911189  

  

  

OFFICIAL LINKS:  

Linktree: https://linktr.ee/aaronkusterer

Official Website: https://aaronkusterer.com/  

Instagram: https://www.instagram.com/aaronkusterer/  

Facebook: https://www.facebook.com/aaron.kusterer/  

AK Studios & Productions: https://www.instagram.com/akstudiosandprod/  

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6fjrgfoxoBuAJ6JvZgAtbw?si=FOy5MRcrS_Kmsdi7nMhiCw  

 

Διαβάστηκε 398 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 23:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία