Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  4:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 23:27

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε νήπια από το Αγρίνιο και τη Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής παρακολούθησαν νήπια του 14ου νηπιαγωγείου Αγρινίου και του νηπιαγωγείου Στράτου.

Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας.

Το «ευχαριστώ» των νηπιαγωγείων:

Τα νηπιαγωγεία 14ο Αγρινίου και Στράτου ευχαριστούμε θερμά τόσο το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και τον διοικητή του Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Α. Αντωνίου, όσο και την κ. Ευτυχία Σκαμπαρδώνη Αστυνόμο Α’ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα των σχολείων μας να επισκεφθούμε το χώρο τους και να παρακολουθήσουμε πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της ηλικιακής ομάδας των μαθητών μας.

Η κ. Ευτυχία Σκαμπαρδώνη με παραστατικό και ευχάριστο τρόπο εξήγησε στα νήπια τις βασικές αρχές του Κ.Ο.Κ. και τα σήματα οδικής ασφάλειας δίνοντας συμβουλές ορθής οδικής συμπεριφοράς και παίζοντας μαζί τους παντομίμα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ενθουσίασε τους μικρούς μας μαθητές!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.