Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 09:55

Η Aγρινιώτισσα Βάσια Γιαννακά η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια στην Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Κορυφαία Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια η Βάσια Γιαννακά για το 2023, με καταγωγή από το Αγρίνιο!

Η πρώην ταλαντούχα ποδοσφαιριστρια της ομάδας μας, Βάσια Γιαννακά και νυν του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε κορυφαία Ελληνίδα ποδοσφαιριστρια για την τρέχουσα χρονιά στην γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΣΑΠΠ…

Η ομάδα μας συγχαίρει την 19 χρονη ταλαντούχα ποδοσφαιριστρια με σχετική ανακοίνωση: << Η Πρόεδρος και το ΔΣ του MSL FC συγχαίρουν από καρδιάς την πρώην παίκτρια της ομάδας μας, Βάσια Γιαννακά για την ανάδειξη της σε κορυφαία Ελληνίδα ποδοσφαιριστρια του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-2023 στα βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), .Η Βάσια Γιαννακά αποτελεί εκλεκτό μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειάς της ομάδας μας και ειναι τιμή μας που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας για έξι χρόνια.

Η βράβευση της μάς δίνει δύναμη για την συνέχεια και μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους να μάς εκπροσωπούν παίκτριες και κοπέλες σαν την Βάσια Γιαννακά πού πέρα από την προσωπική της δικαίωση, μας κάνει και εμάς υπερήφανους.

Συγχαρητήρια ξανά Βάσια και εις ανώτερα στην ποδοσφαιρική σου πορεία και στην προσωπική σου ζωή και πάντα επιτυχίες σέ ότι κάνεις >>.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 342 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.