Σάββατο, 4η Μαίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:14

NIKI B – Νέο Video “Dawning"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NIKI B – Νέο Video

“Dawning”

Niki B - Dawning (Official Music Video)

(Δείτε το εδώ)


Ο Niki B είναι 'Ελληνας/Ουαλός κιθαρίστας, τραγουδίστής και μουσικός παραγωγός που ειδικεύεται στο είδος του Rock & Metal.


Γεννημένος το 1996 στο Κάρντιφ (Ηνωμένο Βασίλειο) και μεγαλωμένος στο ελληνικό νησί της Θάσου, σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) για να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας κιθαρίστας. Όχι μόνο απέκτησε Πτυχίο στη Μουσική Παράσταση και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μουσικής & Ανάπτυξη Καλλιτεχνών από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, αλλά σχημάτισε επίσης το μέταλ συγκρότημα Enterfire με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά τη σύνθεση, ηχογράφηση και παραγωγή του ολοκληρωμένου άλμπουμ του συγκροτηματός του με τίτλο Slave Of Time και εμφανίσεις σε χώρους εντός του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, ο Niki B αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σόλο project με το όνομα NIKI B όπου θα κυκλοφορήσει singles και albums διαφορετικού χαρακτήρα.

Στις 25 Νοεμβρίου 2023, το πρώτο μουσικό video/single, με τίτλο Dawning, ζωντανεύει αυτό το νέο project.

Η νέα κυκλοφορία είναι η αρχή μιας ροής υλικού που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο album.

Μπορείτε να δείτε το video για το single "Dawning" εδώ:
 
Διαβάστηκε 978 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία