Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  2:50 πμ
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 12:16

Η Ακτίνα Εθελοντισμού συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι την Παρασκευή 1η  Δεκεμβρίου συνεχίζεται από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου  η συγκέντρωση παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους στη Θεσσαλία.  

Καθημερινά, από 9.00 π.μ.  μέχρι 13.00 μ.μ.,  στα γραφεία της Ακτίνας Εθελοντισμού στην πλατεία Λορέντζου Μαβίλη (Παλαιός Σταθμός Τρένου),  συγκεντρώνονται καινούργια παιχνίδια για νήπια και μαθητές όλων των τάξεων  δημοτικού σχολείου τα οποία θα παραδοθούν στις 5 Δεκεμβρίου  στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του Οικισμού ΠΡΟΑΣΤΙΟ  της Τ.Ε.  Σελλάνων του  Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2641360688 και 6973868683 κ. Δήμητρα Αβράμπου

EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 256 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News