Πέμπτη, 22η Φεβρουαρίου 2024  11:49 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 00:43

Η παρακολούθησή μας και ο ΕΚΑΜ (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παρακολούθησή μας και ο ΕΚΑΜ. Η ζωή μας, ειδικά τις τελευταίες δυο δεκαετίες μόνο από ταινία του Holywood θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι βγαλμένη. Γεγονότα παγκόσμια, γεγονότα εθνικής ασφάλειας των Κρατών, γεγονότα παγκόσμιας υγείας, γεγονότα πολέμων, γεγονότα παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, παγκόσμιες ασθένειες, που επέφεραν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια καθημερινότητα των ανθρώπων.

Νέοι παράμετροι που δημιουργήθηκαν από τα Κράτη για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που παρά τις διαβουλεύσεις των «ειδικών» για ασφάλεια, υγεία, καλύτερη ζωή, οικονομικό όφελος κ.α., τελικά ελλοχεύουν κίνδυνοι για τον ίδιο τον άνθρωπο ακόμα και για την υγεία του, πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα κατάργησης της ελευθερίας του ανθρώπου. Πλέον η ζωή του ανθρώπου θα γίνει ίδια με αυτή των ζώων μέσα στους ζωολογικούς κήπους, ναι μεν ένα «όμορφο» περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα μια φυλακή.

Σήμερα αν δεν θέλεις, δεν σε παρακολουθούν. Σε λίγο θα σε υποχρεώσουν να ζεις κάτω από την παρακολούθηση. Σήμερα μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς κινητό τηλέφωνο, μπορείς να πληρώσεις με μετρητά κλπ. Σε λίγο χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις. Η υποχρεωτικότητα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και εν γένει της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα μπορεί να βλέπει τα πάντα για σένα, χτίζει τη νέα ηλεκτρονική φυλακή των πολιτών.

--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece
Διαβάστηκε 207 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.