Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:10 μμ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 20:05

Αγρίνιο: Σύλλογο επιθυμούν να συστήσουν οι γονείς μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η σύσταση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου αποτελεί βασικό στόχο των γονιών μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτιση.

Ωστόσο, οι διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνει αυτός ο στόχος πραγματικότητα έχουν κόστος, στην κάλυψη του οποίου αδυνατούν να ανταποκριθούν, δεδομένων των δυσκολιών που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζουν για την ανατροφή των παιδιών τους.

Για το λόγο αυτό απευθύνουν έκκληση στην τοπική κοινωνία προκειμένου μέσω χορηγιών να υλοποιήσουν το εγχείρημα.

Η ανακοίνωση των γονέων: 

Οι γονείς του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγρινίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου), ήτοι του Επαγγελματικού Σχολείου που καλύπτει τις ανάγκες φοίτησης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) και μαθητών με σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, για τον Δήμο Αγρινίου, επιθυμούμε να συστήσουμε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου.

Η φοίτηση στο ΕΕΕΕΚ διαρκεί από 5 έως 8 χρόνια με αποτέλεσμα οι ανάγκες των μαθητών να είναι πολλές και καθίσταται αναγκαίο να υπάρχει ένα όργανο εκπροσώπησής τους και διεκδίκησης των αιτημάτων τους.

Πολλοί, ωστόσο, από τους γονείς των φοιτούντων, αντιμετωπίζοντας καθημερινά πλείστες δυσκολίες για την ανατροφή των τέκνων τους, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος σύστασης Συλλόγου Γονέων δικαστικά.

Για τους λόγους αυτούς οι γονείς των φοιτούντων στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου απευθύνουμε έκκληση στην τοπική κοινωνία και αναζητούμε χορηγούς προκειμένου να καλύψουν το κόστος σύστασης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Καρζά Ιουλιάνα Ελένα στο τηλέφωνο 6981960232.

Οι Γονείς του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου

(ακολουθούν υπογραφές)

Πηγή φωτογραφίας: ΕΕΕΕΚ Αγρινίου  (Facebook)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News