Πέμπτη, 22η Φεβρουαρίου 2024  12:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 10:02

Η Ένωση Λογιστών Αιτωλ/νίας (Ε.Λ.Φ.Ε.Α.) καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 22/11 ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποφασίζουμε την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίδρασή μας στο προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας την άμεση απόσυρση του και διεκδικώντας τη συμμετοχή των φορέων σε ένα ουσιαστικό διάλογο με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους.

ΟΧΙ
ΣΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΕ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
 

ΑΠΟΧΗ από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή

την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Καλούμε τα Μέλη μας και όλους τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να συμμετέχουν στην  παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου στις 09:30 π.μ. όπου θα κατατεθεί και ψήφισμα της Ένωσης μας.

Ακολούθως θα παραστούμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Ι. Σταΐκου ώρα 10:00 π.μ.

Διαβάστηκε 163 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.