Πέμπτη, 20η Ιουνίου 2024  10:06 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 19:06

Η ΕΣΕΕ καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 22ης Νοεμβρίου 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 22ης Νοεμβρίου 2023

 

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

 

Την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023, οι φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή, 17 τρέχοντος και αποφάσισε την συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις σχετικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμας στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.

Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις, τοπικές παραστάσεις, συναντήσεις με τοπικούς βουλευτές ή εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, στις συγκεντρώσεις και στις προγραμματισμένες πορείες.

Αντίστοιχα προτείνουμε προς όλους τους συναδέλφους τη συμμετοχή τους στις όποιες εναλλακτικές δράσεις τοπικού χαρακτήρα αποφασίσει ο κάθε Εμπορικός Σύλλογος αλλά και υπερτοπικού από την κάθε Ομοσπονδία μας.

Μέσα από την συμμετοχή μας εκφράζουμε την αγωνία για το μέλλον μας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για την εξωπραγματική και άδικη φορολογική αντιμετώπισή μας, που θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.

Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData. Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής.

Συναδελφικά,

Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Καρανίκας                Νικόλαος Μπόνης

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.