Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 23:12

Στο Αγρίνιο η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου, στις αρχές Ιουνίου για το «Μαγειρεύω… καλλυντικά» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη. Οι πρώτες της σπουδές ήταν πάνω στην Τεχνολογία τροφίμων. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την εναλλακτική αισθητική, σπουδάζοντας Αρωματοθεραπεία, Κοσμετολογία αιθερίων ελαίων & βοτάνων (φυσικές, εναλλακτικές μέθοδοι πρόληψης, ομορφιάς και θεραπείας), Βοτανοθεραπεία και Γεμοθεραπεία στο Natural Health Science στην Αθήνα. Στο Λονδίνο, έκανε σπουδές στο Institute of Yoga& Alternative Therapies, αποκτώντας εξειδίκευση πάνω στην Αρωματοθεραπεία (χημεία, σύσταση και παρασκευή μειγμάτων). Στην Αμερική παρακολούθησε σεμινάρια Φυσιοπαθητικής & Αντιγήρανσης με τον Δόκτορα Perricone. Έχει επίσης παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων πάνω στη Συμβουλευτική ζωής και την αυτοβελτίωση. Eίναι κάτοχος του 2ου βαθμού Usui Reiki. Έχει δώσει ομιλίες για τη φυσιοπαθητική και τη φυσική πρόληψη υγείας στο πλαίσιο εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών (ForeverLiving Products Aloe Vera). Για πάνω από 10 χρόνια, υπήρξε ιδιοκτήτρια του Healing Herbs Spa, στο κέντρο της Αθήνας. Μετρά πολυάριθμες συνεργασίες με έντυπα (από το 2008 έως σήμερα άρθρα στο μηνιαίο περιοδικό «έτσι απλά», στα «Υγεία & Ευεξία» και «Αρμονία») και με τηλεοπτικές εκπομπές (2 χρόνια στο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρ. Αρναούτογλου στο ΜEGA, από 2003-2013 στήλη Υγείας & Ομορφιάς στην εκπομπή «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο ART (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), στον ANTENNA κ.άλ.). Για 2η χρονιά, έχει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της εκπομπής «Μέσα σε όλα» στο zougla.gr. Διατηρεί το προσωπικό της ιστολόγιο http://prettyalchemy.blogspot.gr

Το «Μαγειρεύω… καλλυντικά» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος), με φυσικές συνταγές προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

Διαβάστηκε 2508 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.