Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  8:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 22:12

Η ξεχωριστή στιγμή ευγενούς άμιλλας αθλητή της ΓΕ Αγρινίου στον Μαραθώνιο της Αθήνας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυθεντικές στιγμές περιλάμβαναν οι αγώνες Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μερικές αποτυπώθηκαν στις κάμερες των φωτογράφων και μία από αυτές περιλάμβανε και έναν Αγρινιώτη δρομέα.

Ο αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Χρήστος Μαυρελης απλώνει αυθόρμητα το χέρι του αφού τερμάτισε στα 10 χιλιόμετρα για να σηκώσει έναν συναθλητή του ο οποίος είχε ξαπλώσει έπειτα από την εξαντλητική προσπάθεια.

Την εικόνα αυτή απαθανάτισαν οι φωτογράφοι του μαραθωνίου και ο ΣΕΓΑΣ την κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση της ΓΕΑ:

«Μία εικόνα είναι ικανή να περιγράψει την χαρά, την ανακούφιση, την προσπάθεια, την ευτυχία, τη συγκίνηση που ένιωσαν οι χιλιάδες δρομείς που τερμάτισαν στα 10χλμ….”, αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συνοδεύει μάλιστα το σχετικό post με μερικές φωτογραφίες που ξεχώρισαν, η καθεμία για το δικό της λόγο.

Μεταξύ αυτών, απεικονίζεται ο αθλητής της ΓΕΑ Χρήστος Μαυρελης, να απλώνει αυθόρμητα το χέρι του αφού τερμάτισε, προκειμένου να σηκώσει έναν συναθλητή του που ήταν εξαντλημένος, προφανώς από την υπερπροσπάθεια.

Μια εικόνα που όσο απλή και αν φαίνεται, στέλνει σε όλη τη χώρα το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας! Μια εικόνα που συγχρόνως μας γεμίζει με υπερηφάνεια για τον αθλητή μας και το ήθος του, αλλά και για όλα όσα διαχρονικά πρεσβεύει η ΓΕΑ».

GEA 14 11 2023A

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.