Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  1:26 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 21:58

Σπύρος Φωκάς: Το αφιέρωμα της Finos Films στον ηθοποιό (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο γνωστός ηθοποιός πέθανε το πρωί της Παρασκευής στα 86 του χρόνια – Δείτε το βίντεο

Ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του, Λίλιαν, με δημοσίευσή της στο Facebook στην οποία έγραψε «καλή αντάμωση Σπύρο μου».

Η Finos Films τίμησε τον ηθοποιό με ένα βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης:

«Σήμερα το πρωί πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς. Γοητευτικός, ταλαντούχος και χαμηλών τόνων, ο Σπύρος ήταν από τους πρώτους Έλληνες ηθοποιούς που έκανε διεθνή καριέρα παίζοντας δίπλα σε μεγάλους σταρ όπως η Λάιζα Μινέλι και ο Αλέν Ντελόν.

Η αγάπη του για την Ελλάδα, όμως, τον γύριζε πάντα πίσω στον τόπο του, χαρίζοντας μας λίγες αλλά αξιόλογες εμφανίσεις στο ελληνικό σινεμά, όπως στις ταινίες «Εγωισμός» και «Στεφανία» αμφότερες του Γιάννη Δαλιανίδη.

«Αυτός ο ξερός κρότος της κλακέτας θα σε συνοδεύει σε όλες τις σκηνές της ζωής σου, σαν να ‘ναι και αυτή σινεμά μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους». – Σπύρος Φωκάς

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντίο Σπύρο ?»

finos film 10 11 2023

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.