Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  3:29 πμ
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 19:04

Αμφιλοχία: Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αθλητές από επτά Πυγμαχικούς Συλλόγους (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες επίδειξης πυγμαχίας στο λιμάνι Αμφιλοχίας. την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Γυμναστικός Σύλλογος Αμφιλοχίας στα πλαίσια των Πανακαρνανείων.

Συμμετείχαν 50 αθλητες από Παναχαϊκή – Άμυνα Πατρών-Πυθαγορας Αγρινίου-ΠΓΣ Αμφιλοχίας -ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ Άρτας- Κολοσσός Ιωαννίνων-ΤΙΓΡΗΣ Ιωαννίνων. Το τουρνουά αυτό έχει καθιερωθεί πλέον και γίνεται σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΕΟΠ Δυτικής Ελλάδας Γασπαρινάτος Δημήτρης ο αντιδήμαρχος δήμου Αμφιλοχίας Παπούλιας Άκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χούτας Νίκος. Η Πυγμαχία αποτελεί σταθμό τα τελευταία χρόνια για την πόλη της Αμφιλοχίας όπου την επισκέπτονται συνεχώς πολλά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο προπονητής του ΠΓΣ Αμφιλοχίας δήλωσε: ευχαριστώ πολύ τους αθλητές μου που κάθε φορά με κάνουν περήφανο, τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια καθώς επίσης και τους χορηγούς μας που κάθε φορά είναι δίπλα μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1223 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 19:17
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News