Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:11 μμ
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 18:24

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Παναιτωλικού από τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στην Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττα του Παναιτωλικού με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι πολύ άδικο για μας. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις, το δοκάρι, και μας πληγώνει αυτό. Δεν είναι δίκαιο. Η προσπάθεια και η εικόνα μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον», υπογράμμισε ο Πετράκης, ενώ για το αν λείπει πολύ ο Καρέλης στο επιθετικό κομμάτι πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ότι λείπει ο Καρέλης. Σίγουρα είναι πολύ καλός παίκτης και τον χρειαζόμαστε. Φάγαμε ένα γκολ από σπόντα, είχαμε ευκαιρίες, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

Ράσταβατς: «Νικήσαμε με τον χαρακτήρα και τη μαχητικότητα των παικτών μας»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στο πνευματικό κομμάτι που κατέθεσαν οι παίκτες του στο Αγρίνιο για να φύγουν με το διπλό επί του Παναιτωλικού.

Όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 0-1 επί του Παναιτωλικού:

«Ίσως κάποια άλλα ματς που δεν κερδίσαμε, τα αξίζαμε περισσότερο σε σχέση με σήμερα. Δεν παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο, μένοντας βέβαια και με δέκα παίκτες, αλλά κερδίσαμε χάρη στον χαρακτήρα, τη μαχητικότητα και τη διάθεση των παικτών», ανέφερε αρχικά ο Ράσταβατς, ενώ στη συνέχεια για το γεγονός ότι οι Αρκάδες παίρνουν τους περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα τους, σχολίασε:

«Μήπως να παίζαμε όλα τα ματς εκτός; Θα έλεγα πως το πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από ομάδες που δυσκολεύονται να κερδίσουν είτε εντός είτε εκτός, αλλά το ίδιο θα έλεγα και όσον αφορά την ήττα. Είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να βάλεις μαχητικότητα, εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 333 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News