Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  2:00 πμ
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 09:56

Απο τη Ρώμη της Ιταλίας το νέο Διεθνές Ποιητικό Βραβείο για τον Αγρινιώτη Ποιητή Πέτρο Κ. Βελούδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα Ελλάδας 8.30 πρωινή η διεθνής ποιητική ομάδα της Ιταλίας LIDO DEL ANIMA απένειμε διεθνή ποιητικά βραβεία με θέμα ποιημάτων Η ΕΙΡΗΝΗ. Ανάμεσα σε διεθνείς ποιητές απέσπασε διεθνές ποιητικό Βραβείο και ο Αιτωλοακαρνάνας-Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας με το ποίημα του Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως με το παρόν διεθνές ποιητικό του βραβείο συνολικά έχει αποσπάσει 70 διεθνή ποιητικά βραβεία.

ΒΕΛΟΥΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ φωτο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
Ευρωπαίος πρεσβευτής της Ελληνικής ποίησης στην Ρουμανία, Ακαδημαϊκός ποιητής στην παγκόσμια Ακαδημία ποίησης AMCL στην Βραζιλία, εκτελεστικός Διευθυντής στην συνομοσπονδία ποιητών παγκοσμίων Λατινικής Αμερικής-Αργεντινής, μέλος των διεθνών ποιητικών σωματείων WORLD SOCIETY OF POETS,WRITERS UNION, μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ, Πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών ,τμήματος Ελληνικού πολιτισμού Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών, δημοσιογράφος.-

 

Διαβάστηκε 522 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News